Beoordelingen

9,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,5
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,6

Beoordelingen

    Ans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 mei 2018
    Geen tv
    Uitzicht
    Patricia
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 oktober 2017

    Heerlijk vakantieplekje, we hadden langer willen blijven

    Spannend was de toegangsweg, erg steil en smal, zeker als je niet veel ervaring hebt met bergweggetjes
    Prachtig gelegen, genereus ingericht vakantiehuisje met heel verwelkomende vriendelijke eigenaren. Mooi uitzicht over Pistoia
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 augustus 2017

    Top verblijf voor meerdere dagen

    Als je deze locatie boekt, moet je altijd met de auto je verplaatsen naar de stad of bijvoorbeeld station. Maar, je hebt de ultieme rust gevonden na 1 nachte La corte
    Voor de derde keer geboekt. De verhuurders zijn zeer aangenaam. Prima locatie voor alle hoogtepunten van Toscane te bezoeken. Doordat de locatie op een berg ligt (400 meter hoogte) staat er vaak een briesje. Totaal geen last gehad van meerdere dagen 40 graden!
    Erwin
    be

    Beoordelingsscore

    10
    1 augustus 2017
    Niets.
    Alles erop en eraan. Zeer vriendelijke én discrete eigenaars.
    Sandra
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    1 juli 2017

    Groot appartement met prachtig uitzicht

    Het uitzicht op Pistoia is fantastisch. Zwembad met een view!
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    27 juni 2017

    Leuke tijd en onsmakelijk einde.

    Alle prettige herinneringen werden op de dag van vertrek teniet gedaan door de gastvrouw, die ons de rekening presenteerde voor het verblijf. Vijf maanden eerder was deze al betaald. Ondanks alle bewijzen (reserveringsbevestiging van Booking.com in 't italiaans en mijn bankgegevens van internet) werden we niet geloofd en stelde zij ons aansprakelijk dat het geld niet op haar rekening stond. Dankzij Booking.com uiteindelijk opgelost en konden we met 2 uur vertraging vertrekken.
    Mooi gelegen landhuis, ruim appartement en mooi zwembad.
    Beatrijs
    it

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 mei 2017
    vriendelijke ontvangst, mooie en zeer rustige ligging
    Tina
    us

    Beoordelingsscore

    10
    21 mei 2018

    This booking was worth it

    Ester
    za

    Beoordelingsscore

    7,5
    24 december 2017

    Incredible view!

    All well.
    Fantasric point overlooking the valley. Kind owners.
    Natalia
    ru

    Beoordelingsscore

    10
    29 oktober 2017
    Everything was super! Clean, calm, BBQ facility, animals, WONDERFUL VIEW))))) and the dears came in the morning)
    lt

    Beoordelingsscore

    10
    8 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    EKATERINA
    ru

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 september 2017

    great fos couples as well as for families with kids

    very hospitable owners (the presented milk, water, coffe and fresh eggs as welcome package); nicely decorated, cozy apartment (the kitchen invites to cook!); great view; confortable location
    Sergei
    no

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 september 2017

    nice for those who like too live in the forest , there was a great view of the city

    fare awey from restaurants and shopping
    this was an apartment
    Kate
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    2 september 2017
    Lots of mosquitos but that's not the properties fault. Just a note to remember your repellent
    This is exactly how I wanted to experience Tuscany. Just 1 hour drive from Pisa airport. A few miles up the hill from Pistoia where you'll find shops, bars and restaurants. Our apartment was very spacious and clean. Kitchen very well equipped. The owners are wonderful friendly people. Excellent value for money in beautiful surroundings
    Rémi Prouveur
    es

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 juli 2017

    Very nice rental

    Kitchen was spacious but poor light and ant problem
    Excellent views, nice hosts. Excellent grounds. Brilliant with kids
    Wrenn
    us

    Beoordelingsscore

    10
    7 juni 2017

    A Must Stay Place to book!

    The owners were so hospitable .. the beauty of our room and the farm.. it was our favoritism place that we stayed while traveling through Italy..recommend it highly !!!!!!
    Helen
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 mei 2017

    Stunning views

    The most stunning views with a lovely garden. The family couldn't be more helpful with advice and recommendations. Lovely pool and barbeque area.
    Luc
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    9 mei 2017

    good place for relaxed holiday with kids

    closest restaurant very far away, (good instructions to get there), no breakfast either, bath, but no possibility to shower, except when sitting in the bath, saw only 2 goats and chickens, but pictures promised more animals,
    big room, nice view, it looks as a great location for holiday with the kids, (you have good kitchen and living room), if you go shopping and cook yourself, it is perfect place, unfortunate we stayed only one night and didn't go shopping
    Graham
    au

    Beoordelingsscore

    10
    7 mei 2017

    Amazing views and very friendly owners.

    lv

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 mei 2017
    Very nice attitude from the hosts. Excellent place to enjoy peace. Good view.
Beoordelingen worden geladen